Avaleht » Blogi
Must Küüslauk valmib nädalaid madalal temperatuuril ja kontrollitud niiskuses küpsedes. Seda protsessi võib võrrelda sous vide tüüpi küpsetamisega, mille käigus reageerivad aminohapped ja redutseerivad…
Loe edasiKurk on olnud inimese toidulaual üheks väärtuslikumaks toiduaineks aastatuhandeid — juba Aristoteles ja Hippokrates on pidanud kurki ülimalt väärtuslikuks ja tervislikuks toiduaineks. Värsked kurgid…
Loe edasiToidu aeglane küpsetamine on oma olemuselt iidne tehnika. Vanal ajal kasutati selleks heinakasti – küttepuude kokkuhoidmiseks aeti toit kiirelt keema ja mässiti seejärel heina…
Loe edasiEnne, kui asud tellima muusikat oma sündmusele on hea pisut eeltööd ise ära teha. Muusikute tellimine ei ole sugugi raske, kui tead mõningaid juhtnööre – kust…
Loe edasiPeolaua tellimine ja menüü koostamise nõuanded – mida silmas pidada? Küsimus, mida pakkuda külalistele olulise sündmuse eel, vaevab tihtilugu võõrustajat olulise sündmuse eel. Foodproff…
Loe edasiHubane atmosfäär ja maitsvad söögid on õnnestunud ürituse olulised osad. Kui osalejad tunnevad ennast mugavalt, löövad nad tegevustes aktiivselt kaasa ning ürituse sisu jääb…
Loe edasiFoodproff Catering on noor ettevõte, mille asutajateks ja visiitkaartideks on kokad – isa ja poeg. Omandanud kogemusi Tallinna parimates restoranides ja välismaal, pakuvad nii…
Loe edasiLoodus on meid varustanud suure hulga toiduks sobilike taimedega, mille abil saame oma keha toonust suurepäraselt tõsta ja puhastumisprotsessides aidata. Alljärgnevalt on ära toodud…
Loe edasiHautatud kana paprika tomati ja basiilikuga ahjuvormis ja Osso Bucco polentaga ehk mooritud veise säärelõik maisimanna pudruga. Pealkiri: 10 erinevat liharooga [Videosalvestis] / saatejuhid Madis…
Loe edasiHapukapsast võib pidada üheks eestlaste rahvusroaks. Vastupidiselt ameeriklastele, ei ole meile vaja seletada, et hapukapsas on kasulik ja et seda süüakse ka ilma kuumtöötlemata….
Loe edasiToit, kui inimkeha kütus ja peamine energiaallikas, on viimastel aastatel suure hooga tõusnud eraldiseisvaks kultuuriliseks fenomeniks, millel on nii mitmeidki põhjuseid. Teadlikkus. Vanasti ei olnud…
Loe edasiVihmaste ilmade parim turgutaja, porgandi-ingveri püreesupp on meeldiv, maitsev ja tervislik vaheldus meie igapäevasele toiduvalikule. Seda on lihtne valmistada ja sisaldab lihtsaid ning odavaid…
Loe edasiKuna meie keha vajab normaalseks igapäevaseks funktsioneerimiseks ohtralt vitamiine, siis peaks oma toiduvalikusse kindlasti lisama värsked puu- ja aedviljad. Soovitav on teha isegi paar…
Loe edasi